Ramona Olaru
Showbiz

La ce metodă neașteptată apelează Ramona Olaru pentru a se reface după o zi de muncă: „Am fost să mă curețe de energiile negative”

La ce metodă neașteptată apelează Ramona Olaru, pentru a se reface după o zi de muncă. Ramona Olaru a început să-și construiască o carieră în televiziune și de ani de zile face parte din echipe matinalului ‘Neața cu Răzvan și Dani de pe Antena 1. Ramona Olaru aduce întotdeuna buna dispoziție și socializează cu o mulțime de oameni, ceea ce pote fi epuizant. Iată la ce metodă inedită apelează Ramona Olaru pentru a-și reface forțele, după o zi de muncă.

Munca în televiziune este una extrem de solicitantă, iar Ramona Olaru reușește să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să arate impecabil în fiecare zi. Vedeta a explicat că nu-i este deloc ușor să fie mereu sociabilă și cu simțul umorului. Mai mult, Olaru recunoaște că lucrează câte 10 ore pe zi, ceea ce o aduce câteodată la stadiul de epuizare. Din acest motiv, vedeta a apelat la ajutorul unei persoane care să o ajute să se calibreze din punct de vedere energetic. Iată despre ce este vorba!

Ramona Olaru

La ce metodă neașteptată apelează Ramona Olaru, pentru a se reface după o zi de muncă

Ramona Olaru este prezentă în fiecare dimineață pe micile ecrane, la emisiunea „Neața” de pe Antena 1. Este urmărită de o mulțime de oameni și reușește întotdeauna să aducă buna dispoziție și să arate ca scoasă din cutie. Ramona mărturisește că apelează la o specialistă care lucrează cu energii și care o ajută să scape de cele negative. Vedeta recunoaște și că merge în continuare la psiholog.

„Eu sunt cel mai bun prieten al meu. Mai am o prietenă care vine după mine în viața mea și în importanța oamenilor de lângă mine, dar tot timpul am fost eu cu mine și la bine și la greu.

Da, în continuare mă duc la psihoterapeut. Recent, am fost la o tipă foarte mișto pe energii, să mă mai curețe de cele negative. Când ești la TV și apari atâtea ore, sunt foarte multe persoane care se uită și îți consumă energia fie că vrei, fie că nu vrei.

Nu numai din fața televizoarelor, dar și când petreci foarte mult timp cu foarte multe persoane din diferite domenii. Și atunci am simțit că e nevoie să mai vorbesc și cu o doamnă care se ocupă și dacă ai depresii, și dacă ai chestii de genul acesta… din care simți că nu mai ieși. E foarte mișto să mai stai cu niște oameni specializați în domeniu, îți dau așa un impuls și o poftă de viață în plus.”, a declarat Ramona Olaru pentru Playtech.ro.

Citește și  Dana Rogoz, provocatoare într-un costum de baie sexy

Cum se înțelege Ramona Olaru cu fostul iubit, Cuza, la doi ani de la despărțire

La mai bine de doi ani de la despărțire, Ramona Olaru susține că are o relație strict profesională cu fostul ei iubit, Cuza. Se pare că cei doi au parte de întâlniri și dincolo de platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani’, având în vedere că e este solicitată prezența la diferite evenimente. Asistenta TV susține că nu are vreun disconfort în a lucra cu fostul ei partener, căci ambii dau dovadă de profesionalism pe parcursul filmărilor.

„Lucrurile s-au întâmplat în timp, nu putem să avem o altfel de relație decât cea profesională, dar dacă lucrurile s-au dus în timp și au trecut și cele bune și cele rele, și nervii și fericirea și s-au dus, au rămas în urmă, acum rămâi cu un om cu care trebuie să lucrezi și să dai tot ce e mai bun.

Eu tot timpul am mers pe chestia asta: atâta timp cât ești la muncă, ești profesionist sută la sută, nu contează ce se întâmplă când ai ieșit pe ușă.

Dar da, acum avem o relație ok, vorbim și dacă ne vedem și în afară și la evenimente, că totuși suntem aceiași oameni’, a mărturisit Ramona Olaru, pentru playetch.ro.

blank