Meghan Markle si Printul Harry se pregatesc sa renunte la o alta traditie regala. Ducii de Sussex raman fideli principiului lor de a-l creste pe baietelul lor ca pe un “cetatean privat” si au decis ca botezul acestuia sa nu fie public.

Meghan Markle si Printul Harry intentioneaza sa il boteze pe micutul Archie Harrison Mountbatten-Windsor la Capela St. George, unde s-au casatorit in 2018 si unde ducele de Sussex a fost botezat in 1984. Au decis ca botezul acestuia sa nu fie public

In timp ce Kate si William au permis accesul presei la botezul celor trei copii ai lor, Meghan si Harry vor ca ceremonia de crestinare sa fie privata, fiind invitati doar familia si prieteni apropiati ai cuplului. Mai mult, regina nu va fi prezenta.

La botez, bebelusul regal va purta o tinuta realizata dintr-o dantela de Honiton si din satin alb, un model purtat de fiecare bebelus regal din monarhia britanica incepand cu 1841.

Daca parintii sai decid sa urmeze traditia regala, Archie ar putea avea intre 4 si 7 nasi. Desi nu se stie cati nasi va avea, printul Charles are 7, printul Louis are 6, pe cand Charlotte are 5 nasi.

Conform People, data la care va avea loc evenimentul este 6 iulie.

Sursa foto: iStock/ Getty Images