Showbiz

La Alex Velea, viata face rima: dragostea se face in minim doi…trei…patru

media (4)

Inainte, cand spuneai „Alex Velea”, spuneai „romantism”, dus pana la limitele tragismului! Isi canta pretutindeni iubirea si isi idolatriza, la propriu, sotia, pe care o avea tatuata pe trup si alaturi de care, in urma cu ceva timp, jura ca va ramane pana la moarte! Daca, inainte, Alex Velea era un soi de Romeo nonconformist, astazi, te duce cu gandul la celebrele versuri ale poeziei populare „Catelus cu parul cret”, intrucat el „se jura ca nu fura, pana-l prinzi cu rata-n gura”!…Carevasazica, presa ii tot baga rata pe gat, iar el se chinuie ori sa o scuipe, ori s-o infulece pe ascuns, fara ca nimeni sa nu se prinda.

media (2)

Si, iata cum aflam noi, muritorii de rand, ca pe langa povestea de dragoste cu Antonia, pe care ambii protagonisti au preferat initial s-o tina in obscuritate, craiul Velea s-ar mai fi intalnit (mult, putin, e relativ), in paralel, cu o fata pe nume Ramona, si alintata „Choofa”.

media (8)

Deci, juca la trei capete: mariajul cu Ana incepuse, pe atunci, sa scartaie, motiv pentru care a inceput sa caute alinare atat la Choofa, cat si la Antonia.

media (7)

Doar ca Antonia, nu degeaba detine titlul de „cea mai sexi femeie din lume” pentru a doua oara, potrivit revistei FHM Romania. A stiut ea cum sa ii administreze leacul contra „bolii de mulatre”, de care pare ca suferea (da, si Choofa, si Ana, sunt doua mulatre sexi), si a reusit astfel sa il tina doar pentru ea. Intrebarea este pentru cata vreme, avand in vedere ca Velea este, pe zi ce trece, tot mai revendicat de diverse domnisoare tradate in dragoste.

 

blank