Showbiz, Stiri

La 12 ani, Antonia nu avea nimic din sexappeal-ul de astăzi!

Vă vine să credeţi că cea mai sexy cântăreaţă de la noi se purta… cu codiţe împletite cu margarete?! Dar se putea observa încă de pe atunci că frumoasa, sexy şi talentata, interpretă pornise pe un drum al seducţiei, iar drep docadă nu i-a fost deloc greu să ajungă vedetă… în România.

media_137883385654983200La 12 ani, se pare că Antonia nici nu visa să devină cea mai dorită femeie din România. Şi asta se întâmpla cu exact 12 ani în urmă, Antonia având acum 24 de ani.

Nimeni nu bănuia că Antonia va ajunge atât de sus. Vedeta era o fată simplă, draguşă, dar nu strălucitoare, care îşi prindea părul în codiţă şi le strângea cu un elastic cu margarete.

Antonia hotCe-i drept, Antonia locuia în Statele Unite, care însă nu a fost pentru ea ţara tuturor posibilităţilor. Cântăreaţa şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa între Utah şi Las Vegas, însă familia ei ar fi avut ceva probleme cu viza, aşa că au fost toţi trimişi în România.

Antonia a încercat şi în America să pătrundă în showbiz, dar fără success. Ea a apărut în calitate de dansatoare în câteva videoclipuri de hip-hop şi a participat la mai multe shootinguri pentru cataloage de modă.

antonia-micaNimic din ce a făcut peste Ocean nu se compară cu cariera incredibilă pe care i-a oferit-o România. În prezent, Antonia este una dintre cele mai de succes cântăreţe autohtone, iar muzica ei a ajuns şi peste graniţe, ba chiar şi în America, locul în care a copilărit.

Dar mai presus de orice, Antonia de astăzi este o adevărată bombă sexy adulată de o grămadă de bărbaţi.