Featured, Showbiz

L-a IERTAT Andra pe Măruță? Dar EL pe EA? Mesajul cântăreței NU LASĂ LOC de DUBII

Andra şi Cătălin Măruţă cu siguranță formază unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Totuși, multă lume s-a întrebat pe parcursul timpului dacă aceștia vor divorța vreodată sau dragostea lor este într-adevăr una care va rezista trecerii timpului. Ultimul mesaj distribuit pe rețelele de socializare de îndrăgita artistă oferă cel mai bun indiciu în acest sens.

Sâmbătă, Cătălin Măruță a împlinit vârsta de 40 de ani, iar faimoasa cântăreața nu a avut cum să rateze ocazia de a scrie un mesaj înduioșător pentru a sărbători această zi. Andra a distribuit și o fotografie în care apare împreună cu soțul ei.

„La mulţi ani, iubirea mea! Au trecut 40 de ani de când te-ai născut, vreo 12 de când te-am cunoscut, dar cred că te ştiam şi te iubeam de dinainte. Mulţumesc că eşti un soţ, tată şi un om atât de bun! Te iubesc!”, a scris artista despre tatăl celor doi copiii ai ei.

Recent, Andra a oferit presei mai multe detalii despre viața ei amoroasă. Până acum, artista părea a fi destul de secretoasă când venea vorba de această parte a trecutului ei.

Binecunoscuta artistă a avut, se par, doar doi iubiți înainte de căsătorie.

„Nu am avut multe relatii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu”, potrivit Libertatea.

blank