International, Stiri

Kylie Minogue te invata cum sa ai umeri superbi

61522620

Cântăreaţa Kylie Minogue, care la vârsta de 45 de ani, are un trup de invidiat, a spus că secretul frumuseţii sale este un stil de viaţă activ, combinat cu exerciţii fizice moderate, informează dailymail.co.uk.

“Aş fi vrut să fiu una dintre acele femei care fac sport la prima oră sau care merg direct la sala de fitness. Dar nu sunt atât de disciplinată. Da, fac exerciţii de pilates, dar nu exagerez”, a spus Kylie Minogue, citată de dailymail.co.uk.

De asemenea, cântăreaţa practică snowboardul şi dansează mult în timpul turneelor.

Pentru a avea umerii drepţi şi tonifiaţi, Kylie Minogue recomandă următorul exerciţiu:

Cu câte o ganteră sau sticlă plină cu apă în fiecare mână, aşezaţi-vă pe un scaun cu picioarele fixate pe podea. Duceţi ganterele la nivelul claviculei şi ridicaţi-le apoi deasupra capului, cu braţele întinse în sus. Reveniţi la poziţia iniţială şi repetaţi exerciţiul între 12 şi 15 ori.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian “Neighbours”. După succesul primelor două single-uri, “Locomotion” – care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni – şi “I Should Be So Lucky”, Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum “Where the Wild Roses Grow”, în duet cu Nick Cave, “Spinning Around”, “Kids”, în duet cu Robbie Williams, “On a Night Like This”, “Can’t Get You Out of My Head”, “In Your Eyes”, “Love At First Sight”, “Come Into My World”, “Slow” şi “I Believe in You” i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii. Artista a concertat la Bucureşti, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.