Kylian Mbappe (22 de ani) mai are contract cu PSG până în vara lui 2022 și a refuzat până acum toate propunerile de prelungire.

Nasser Al-Khelaifi: “Kylian Mbappe rămâne la PSG”

Campion mondial cu naționala Franței, în 2018, tânărul atacant este dorit de granzii Europei, iar presa din Spania a scris că Real Madrid este foarte aproape de a obține semnătura sa, chiar dacă Zinedine Zidane a plecat de la club.

Președintele celor de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, a clarificiat însă lucrurile, cu 5 zile înainte de startul EURO 2020.

“Voi fi foarte clar. Kylian Mbappe va continua aici, la PSG. Nu-l vom vinde niciodată și nu va pleca nici ca jucător liber de contract! Este imposibil așa ceva.”, a declarat Al-Khelaifi, pentru L’Equipe.

Kylian Mbappe a intrat în ultimul an de contract cu PSG. El este cotat de site-ul de specialitate tranfermarkt.com la 160 de milioane de euro.

Karim Benzema îl aștepta pe Kylian Mbappe la Real Madrid

Karim Benzema s-a transformat într-un ambasador al celor de la Real Madrid, încă de când s-a alăturat selecționatei Franței, în cantonamentul de la Clairefontaine, și a încercat să îl convingă pe Mbappe să semneze cu formația de pe Santiago Bernabeu.

Atacantul ”galacticilor” a acordat recent un interviu în care a folosit cuvinte mari la adresa coechipierului său de la naționala Franței.

Benzema a declarat că își dorește ca Mbappe să ajungă cât mai repede la Real Madrid, dacă atacantul dorește cu adevărat să plece de la Paris Saint Germain.

”Ar fi foarte bine pentru Real Madrid. Ar fi ideal. Dacă vrea să plece de la Paris Saint Germain, vreau să vină cât mai repede. Este agil, rapid și eficient. De asemenea, se descurcă extraordinar în orice situație. Toți marii jucători vor să ajungă la Real Madrid într-o zi. Așa că îmi doresc ca Mbappe să vină”, a declarat Karim Benzema, citat de AS.com.