Kyle Walker
Sport

Kyle Walker și Annie Kilner și-au exasperat vecinii: ”S-au săturat! E un cartier exclusivist”

Kyle Walker (31 de ani), fundașul lui Manchester City, s-a căsătorit recent cu Annie Kilner (29 de ani), iubita sa din copilărie și femeia care i-a dăruit trei copii, după ce aceasta l-a iertat pentru trei episoade de infidelitate, inclusiv un copil ”din flori”.

Chiar dacă părea că relația lor va urma un făgaș normal după ce s-au căsătorit, realitatea nu este tocmai ”roz” pentru Kyle Walker și Annie Kilner. Potrivit presei din Anglia, reședința lor este învăluită de scandaluri, iar acest lucru i-a scos din minți pe vecinii cuplului.

Kyle Walker și Annie Kilner și-au exasperat vecinii cu certurile repetate și limbajul vulgar: ”Se auzeau înjurături și țipete din curtea lor”
Potrivit The Sun, vecinii familiei Walker sunt deranjați de limbajul vulgar pe care cei doi îl folosesc tot mai des în timpul certurilor dintre ei. Se pare că Annie ar fi ținta acestora, iar Kyle ar fi încercat să aplaneze situația, dar fără succes

”Vecinii sunt foarte supărați. E foarte neplăcut, limbajul este deseori vulgar. Vecinii nu mai vorbesc cu ei. Au avut o dispută cu Annie pentru că se auzeau înjurături și țipete din curtea lor. E un cartier exclusivist și nu se așteptau la un asemenea limbaj.

S-au săturat să audă obscenități din casa lor și au spus că ea (n.r.- Annie) are un temperament coleric. Vecinii au rugat-o să păstreze liniștea, iar ea era furioasă. Kyle a vorbit cu ei pentru a-i liniști, dar nu a funcționat”, a dezvăluit o sursă pentru publicația britanică menționată anterior.

Walker și partenera sa s-au cunoscut în Sheffield, orașul lor natal, pe vremea când fotbalistul avea 17 ani, iar Annie Kilner, 15. Relația lor părea una solidă, în ciuda faptului că jucătorul lui Manchester City a călcat strâmb de mai multe ori.

Kyle Walker și Annie Kilner s-au căsătorit, după ce femeia l-a iertat pe fotbalist pentru trei episoade de infidelitate și un copil ”din flori”
Mai întâi, o vedetă TV din Marea Britanie, Laura Brown, a dezvăluit că a avut o relație cu Kyle Walker, în timp ce oficial acesta era împreună cu Annie Kilner. A fost prima dată când fundașul a fost dat afară din căminul conjugal, însă Annie l-a primit rapid înapoi.

Sportivul a mai plecat o dată de acasă, în 2020, când a început o relație cu Lauryn Goodman, care i-a dăruit și un copil. În cele din urmă, Annie Kilner l-a iertat din nou, trecând și peste un episod în care actualul său soț a petrecut o noapte întreagă alături de două escorte.

După atâtea obstacole, se părea că cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și s-au căsătorit. ”E adevărat că au avut parte de multe suișuri și coborâșuri în ultimii ani, dar relația lor a supraviețuit de fiecare dată. Dumnezeu știe cum, dar a supraviețuit. Nu au vrut `fanfară`, și-au dorit doar să fie căsătoriți”, a declarat o sursă pentru The Sun.