Showbiz

Khaled, atacat încontinuu în timpul task-ului Adevăruri nespuse! Ce i-a făcut Ștefan?

Khaled a fost atacat încontinuu în timpul task-ului din dormitor, în care concurenții s-au provocat. Premiul a fost o excursie la munte și a fost câștigat de Delia.

Mireasa sezonul 9. Khaled, atacat încontinuu în timpul task-ului. Ce s-a întâmplat când Ștefan i-a luat apărarea

Khaled a cerut voie colegilor pentru a putea mânca. E Ramadanul, așa că tânărul se hrănește după un program. În timp ce majoritatea au acceptat ca el să iasă din cameră pentru a mânca, Cristian și Valentin s-au împotrivit. Ba chiar au fost vocali la adresa lui Khaled, la fel cum s-a întâmplat pe tot parcursul probei.

”A mâncat în seara asta cu noi, la aceeași oră. A mâncat o dată cu noi, Liviu, că nu ești corect și o să mai mănânce când se termina concursul”, a țipat Valentin.

La un moment dat, după ce lui Khaled i s-a permis să părăsească dormitorul, Ștefan i-a luat apărarea. ”Păi nu e corect, mă, frate”, a răspuns Cristian când acesta l-a întrebat de ce reacționează așa.

”Marinescule, ce te-ai atacat așa tare? E de altă credință, nu de altceva. Ai ținut vreodată post lung? Păi dacă nu înțelegi cum e să ții post… Lasă-l în pace, mănâncă și el. Ești egoist”, a zis Ștefan.

Încurajat de Cristian, Valentin a trecut la atac la adresa lui Ștefan. L-a întrebat de ce a venit în emisiune. ”M-ai plictisit, Mihai Eminescu”, i-a zis iubitul Antoniei, când Ștefan îi explica faptul că a spus deja motivul.

blank