Kerry Knight, ce a devenit cunoscută datorită emisiunii Married At First Sight, din Australia, a fost surprinsă în timp ce se schimba în văzul tuturor, pe stradă.
Kerry Knight, în lenjerie intimă pe stradă
Kerry Knight și noul ei soț, Johnny Balbuziente, au devenit cunoscuți după ce au apărut în emisiunea de succes Married At First Sight, din Australia. În vârstă de 30 de ani, cei doi au apărut în media ca urmare a relației pe care și-au format-o în cadrul reality show-ului.

Înainte să apară în emisiune, Knight era un terapeut din Queensland, Australia, pe când soțul ei își câștiga traiul drept producător de teatru.

Cei doi au descoperit rapid în emisiune că au numeroase lucruri în comun, inclusiv faptul că amândoi au mai fost căsătoriți o dată, scrie PopSugar Australia.

Kerry Knight a fost surprinsă în timp ce se dezbrăca în plină stradă, în văzul tuturor

Kerry Knight a fost surprinsă de paparazzi în Brisbane, Australia, în timp ce se schimba lângă mașină, în fața casei noului său soț.

Vedeta a deschis ușile mașinii ți s-a schimbat în spatele uneia dintre ele. La un moment dat, Kerry a rămas îmbrăcată doar în lenjerie intimă, de culoare neagră, înainte să se îmbrace cu o rochie lejeră, de aceeași culoare.

În cadrul emisiunii, Kerry și noul ei soț au părut să aibă probleme în luna de miere, atunci când Johnny a aflat că noua soție încă mai vorbește cu fostul său soț, scrie Daily Mail.