Bașkanul echipei, doamna Berna Gözbașı, Kayserispor a făcut anunțul în această seară. Și pe contul oficial al grupării a fost anunțată despărțirea.

Totul s-a întâmplat după ce președintele grupării a avut o ședință cu tehnicianul român. Kayserispor este fără victorie în ultimele 4 etape din Super Lig, iar salvarea de la retrogradare pare un obiectiv care nu este deloc uşor de realizat.

Cum a motivat bașkanul despărțirea de Dan Petrescu
”Ne-am despărțit de comun acord cu Dan Petrescu”, a spus președintele clubului. Berna Gözbașı, potrivit celor de la TRT Spor.

Surse de încredere ne-au confirmat că informația este una corectă și că Dan Petrescu nu mai este antrenor la Kayserispor!

De altfel, anunțul a apărut și pe contul oficial de twitter al grupării turce

”Din motivele familiale ale antrenorului nostru, Dan Petrescu, ne-am separat de comun acord. Îi mulțumim lui și staff-ului săi și le dorim succes în viitoarele lor experiențe”, se arată în comunicatul oficial.

Cu antrenorul român pe bancă, cei de la Kayserispor au obţinut doar două victorii în 8 etape, iar fanii şi-au pierdut răbdarea şi îi cer deja demisia „Bursucului”.

Citeste si...
Vacanță la Mamaia, o aventură cu scenariu bine stabilit: Turiștii vor mânca în serii și nu vor sta la masă lângă persoane straine