Featured, Showbiz

Kate si William au facut o alegere inedita pentru felicitarea de Craciun

Kate Middleton și prințul William au făcut publică fotografia pentru felicitarea de Crăciun. Cei cinci au fost fotografiați de Matt Porteus, la Palatul Kensington, într-un cadru de toamnă.

Toţi membrii familiei – Kate Middleton (36 de ani), prinţul William (36 de ani) și copiii lor prinţul George (5 ani), prinţesa Charlotte (3 ani) şi prinţul Louis (8 luni) sunt numai un zâmbet în faţa camerei.

 https://www.instagram.com/kensingtonroyal/?utm_source=ig_embed

Portretul de familie pentru felicitarea de Crăciun a fost realizat în această toamnă la casa cuplului din Norfolk. Kate îl ţine în braţe pe prinţul Louis. Restul membrilor familiei stă pe un copac de la Anmer HallPrinţesa Charlotte stă între părinţii ei, în timp ce prinţul George – cu cizme – în timp ce ridică un picior în aer, cu mâinile pe umerii tatălui său.

 

Palatul Kensington a postat noua fotografie de familie cu ducii de Cambridge în formulă de 5 pe contul de Instagram, vineri dimineață (14 decembrie), împreună cu mesajul: „Ducele și ducesa de Cambridge sunt bucuroși să vă împărtășească o nouă fotografie a familiei lor”.