International

Kate Middleton, criticata dur de un celebru hair-stylist

Kate Middleton este noua vedeta a familiei regale britanice, iar englezii asteapta de la ea sa se ridice la nivelul celebrei sale soacre – moarta in accident de masina in august 1997, la Paris – in privinta elegante, a rafinamentului, a imaginii impecabile.  Desi are o echipa intreaga care se ocupa de ea, desi este tot timpul este la patru ace si are aparitii fara cusur, de curand aceasta a fost aspru criticata de un celebru hair-stylist. 
Kate-Middleton--criticata-dur-de-un-celebru-hair-stylist-
Nick Clarke, hair stylistul vedetelor, care s-a ocupat si de coafurile soacrei ducesei de Cambridge, printre altele, ii recomanda lui Kate Middleton (33 de ani impliniti in luna ianuarie a acestui an) sa-si vopseasca firele albe de par, intrucat sunt un „dezastru”.
„Pana nu imbatranesti foarte mult, nu poti fi vazut ca ai fire albe. E diferit la barbati. Barbatii pot avea parul alb la 50 de ani si tot sunt considerati atragatori… Dar nu e la fel pentru femei. Kate este un adevarat exemplu de stil, asa ca pana si cateva fire de par alb ar putea fi un dezastru, asa ca ii recomand sa si-l vopseasca”, a declarat hair stylist-ul in varsta de 57 de ani. Pe de alta parte, sustinatorii Ducesei de Cambridge spun ca aceasta ar fi ales sa nu isi mai vopseasca parul atat in timpul celor doua sarcini, cat si pe intreaga perioada a alaptarii, pentru a nu le pune in pericol sanatatea copiilor sai.