Kasia
International

Kasia, fostă prințesă a Qatarului, găsită moartă în casa ei din Spania. Ce suspectează anchetatorii

Kasia Gallanio fosta soție a unui prinț miliardar din Qatar, unchiul actualului emir, a fost găsită moartă în Marbella, aparent din cauza unei presupuse supradoze de droguri, pe fondul luptei pentru custodia celor trei fiice.

O fostă prințesă a Qatarului a fost găsită moartă în locuința sa din Marbella, la vârsta de 45 de ani, pe fondul unei bătălii crâncene pentru custodia fetelor cu fostul soț, pe care îl acuză că a molestat-o sexual pe una dintre fiice. 

Kasia Gallanio a fost a treia soție a miliardarului Abdelaziz bin Khalifa Al Thani, în vârstă de 73 de ani, unchiul actualului emir al Qatarului.


Ea a susținut că fostul ministru al petrolului și finanțelor din Qatar, care era fiul cel mare al fostului emir Khalifa bin Hamad Al Thani, a abuzat sexual de una dintre cele trei fiice ale lor, deși acesta a negat acuzațiile.

Potrivit Le Parisien, polițiștii spanioli au descoperit cadavrul lui Gallanio în pat, fără semne de violență fizică.

Kasia a fost găsită după ce fiica sa cea mică a alertat poliția spaniolă de la Paris că nu reușise să ia legătura cu mama sa de câteva zile, potrivit El Pais.

Ziarul spaniol a precizat că mai mulți ofițeri au fost autorizați de portar să intre în complexul de apartamente al lui Gallanio din Marbella duminică, în jurul orei 8.00 dimineața.

Le Parisien a relatat că, la 19 mai, un tribunal din Paris a respins cererile de custodie ale lui Gallanio. Aceasta a petrecut recent mai multe luni în spital, publicația franceză afirmând că era predispusă să sufere de crize de nervi.

Drept urmare, judecătorul a amânat cazul până când va fi efectuată o evaluare psihologică pentru a înțelege mai bine circumstanțele familiei, potrivit Le Parisien.

Cei doi au două fete gemene în vârstă de 17 ani, care au locuit inițial cu Al Thani înainte de a decide să se mute cu mama lor în Marbella, tatăl tăindu-le veniturile pentru această decizie.

Ei mai au o altă fiică, în vârstă de 15 ani, care încă locuiește într-un apartament de lux de 4.000 de metri pătrați în Paris, unde a fost exilată în urma unei lovituri de stat conduse de fratele său vitreg, Hamad bin Khalifa Al Thani, în 1995.

Fostul cuplu regal a fost implicat într-o luptă juridică acerbă timp de 15 ani pentru custodia copiilor lor.

El a acuzat-o că este alcoolică și are probleme de sănătate mintală, în timp ce Al Thani a fost acuzat că a abuzat de una dintre fiicele cuplului.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă privind acuzațiile de agresiune sexuală în formă agravantă, potrivit ziarului francez.

Tatăl, în vârstă de 73 de ani, a negat acuzațiile care i se aduc, potrivit Le Parisien.

Gallanio, de origine poloneză, a crescut în Los Angeles și l-a întâlnit pe Abdelaziz când avea 19 ani, iar cei doi s-au căsătorit în 2004.

Într-un interviu acordat Olive Press – un ziar spaniol în limba engleză pentru expații – un prieten apropiat al lui Gallanio a descris-o pe aceasta ca fiind împotriva drogurilor, a negat că ar fi fost alcoolică. Ancheta este în derulare.

blank