Showbiz, Stiri

Kamara se lasă răsfăţat de soacră, de Crăciun

 Revelionul îl va petrece pe scenă!

kamara_11

De când s-a căsătorit cu Oana, care s-a lansat în muzică cu numele de K.I.M., Kamara e un bărbat fericit şi… răsfăţat. Soţia îi este mereu alături, îi face toate poftele şi ştie mereu ce îşi doreşte.

În pragul Crăciunului, Oana ştie ce îi va face cadou lui Kamara, dar nu vrea să dezvăluie încă. Se pare că artistul se va revanşa faţă de frumoasă lui soţie cu un set de bijuterii. Cei doi vor petrece Crăciunul acasă la familia Oanei, iar soacra lui Kamara îl va aştepta cu bunătăţi.

„Când vine vorba de cadouri, nu am un obicei anume, pentru că nu îmi place să fiu repetitiv. Contează persoană căreia îi fac cadoul şi inspiraţia de moment. Dar soţia mea este specială pentru mine, aşa că întotdeauna mă inspiră! I-am pregătit ceva frumos de sărbători, un dar din suflet! Crăciunul îl voi petrece cu soţia mea, acasă la părinţii ei, şi abia aştept să gust din bunătăţile pe care soacră mea le pregăteşte mereu pentru noi. Iar Revelionul mă va prinde pe scenă, că în toţi anii de când sunt artist”, ne-a mărturisit Kamara, despre planurile lui de sărbători.

 

blank