Necenzurat, Stiri

Kama Sutra, Biblia placerii

Kama Sutra, Biblia placerii

blank Celebra carte, Kama Sutra a fost scrisa in secolul 4 i.Hr, de catre un savant indian si cuprinde texte in versuri pe tema tainelor sexualitatii. La origini “kama” inseamna placere senzuala sau sexuala, iar “sutra” legi, adica legile placerii sexuale. Cartea este considerata sfanta si analizeaza in genere femeia. In paginile sale s-a scris pentru prima data despre organul sexual feminin, menstruatie, zone erogene, tipuri de temperament la femei sau apetitul sexual al acestora. Fara doar si poate, notiunea de kama sutra este asociata instinctiv cu pozitiile sexuale, ceea ce este partial adevarat, in contextul in care aceasta tema este abordata intr-un capitol dintre cele 7 existente. Kama Sutra vorbeste de fapt despre un ansamblu format de trup si suflet, minte si corp, a caror contopire are menirea sa aduca fericirea omeneasca,dand lumiimoderne o viziune controversata asupra senzualitatii fara limite si considerand sexul o arta, iar vaginul si penisul elemente ale armoniei.

Lucrarea, care a fost sursa de inspiratie pentru cele mai importante tratate de sexologie din lume, vorbeste cu atentie la detalii, despre tot ce implica actul sexual de la aspectul celor doi parteneri pasionati care se doresc, timpul acordat iubirii pana la gusturile lor in materie de sex si pozitii.

 

Pozitiile sexuale, prezentate in Kama Sutra, au la baza pozitii inspirate din cultura yoghina. Kama Sutra prezinta multitudinea gesturilor, a miscarilor si a sunetelor folosite pentru anuntarea orgasmului, pentru a putea astfel armoniza si mai placut trairile celor doi ,dar si pagini intregi cu cele mai cunoscute si banale pozitii sexuale, precum si pareri despre riscurile sau placerile, pe care acestea le implica.

 

Sexul dupa Kama Sutra

 

India– Indienii prefera pozitiile complicate, ca doar Kama Sutra e la ei acasa. Ei se bazeaza pe tehnicile Yoga, care au menirea de a intarzia ejacularea, actul sexual reprezentand pentru indieni o strategie medidativa. Pozitia preferata este “Andromada” sau “ea deasupra”, pozitie care respecta legile hinduismului tantric unde femeia reprezinta energia si barbatul natura.

 

 

Japonia– Cuplurile de aici prefera “stilul hard” in pozitii ghemuite care duc actul sexual pana la umilirea partenerului. Un studiu japonez de sexologie a relevat faptul ca cea mai frecventa fantezie sexuala a barbatilor japonezi este simularea unui viol. Tot odata femeile din tara soarelui rasare sunt cunoascute ca fiind cele mai pofticioase in materie de sex anal.

 

China- Sexul aici e ceva mai calm, barbatii prefera comoditatea si nu pun pret pe placerea femeii, intrucat nu o considera egala, la inaltimea barbatiei lor. Nu se practica sexul tantric, cu cat se ejaculeaza mai repede cu atat mai bine si sunt adeptii penetrarii profunde.

 

 

Romania- Romanii sunt experti la toate. Kama Sutra in tara noastra e sursa de inspiratie si nu putini sunt cei care s-au avantat sa incerce cele mai complicate pozitii din paginile sale. Insa, s-a dovedit ca cea mai comuna pozitie, folosita de romani, este cea a “misionarului”, considerata de catre hindusi a fi o pozitie lejera care da placere ambilor parteneri, mai ales barbatului care detine controlul asupra femeii si are misiunea de a-si satisfice partenera.

 

blank