Showbiz

Justin Bieber şi-a anulat toate concertele

Justin Bieber le-a făcut luni o surpriză neplăcută fanilor, anunţând sfârşitul prematur al turneului său mondial, pentru care a invocat un motiv “neprevăzut”, relatează AFP. 
Cântăreţul canadian în vârstă de 23 de ani, care a făcut să se vorbească mai mult despre problemele sale cu justiţia decât despre muzica sa în ultimii ani, urma să-şi reia turneul “Purpose” şi să susţină 15 concerte în America de Nord şi în Asia. 
“Din cauza unui lucru neprevăzut, Justin Bieber îşi va anula ultimele sale concerte din turneul ‘Purpose'”, a scris managerul său într-un comunicat. 
“Justin îşi adoră fanii şi detestă să-i dezamăgească”, a adăugat el, precizând că cei care şi-au luat deja bilete vor primi banii înapoi. 
Anturajul lui Justin Bieber nu a furnizat amănunte suplimentare, notează AFP. 
În cursul celor 18 luni ale acestui turneu, cântăreţul a susţinut peste 150 de concerte. 
Canadianul a fost în atenţia presei de scandal în ultimii ani din cauza diverselor sale derapaje. El a fost urmărit în instanţă pentru participarea la o cursă ilegală de maşini la Miami şi pentru că a aruncat cu ouă în casa vecinului său. 
Autorităţile chineze au anunţat săptămâna trecută că Justin Bieber nu va putea cânta în China în cadrul turneului său, din cauza unor “probleme de comportament”. 
În 2014, Justin Bieber, pe atunci în vizită în Japonia, a provocat un scandal în China postând pe internet o fotografie cu sanctuarul controversat Yakusuni din Tokyo, perceput în China şi Coreea de Sud drept un simbol al militarismului japonez din timpul celui de Al Doilea Război Mondial. 
Asta nu a împiedicat ca ultimul său album “Purpose”, lansat în 2015, să cunoască un spectaculos succes comercial, datorită unei serii de hituri, printre care şi single-ul “Sorry”, care a adunat peste 2 miliarde de vizualizări pe Youtube.