International, Stiri, Ultima Ora

Jurnalul unei NIMFOMANE: M-am culcat cu 300 de bărbaţi, cinci ore pe zi sunt dedicate sexului

Nessa Jay are 24 de ani şi mărturiseşte că este dependentă de sex. Flirtează cu persoane în supermaket-uri şi apoi îi duce acasă, în cuibuşorul de nebunii amenajat cu multe jucării sexuale.

sex_1_24723800

Nessa Jay ţine prima pagină în tabloidele britanice din acest weekend. Susţine că s-a culcat cu 300 de bărbaţi şi că petrece în jur de cinci ore pe zi încercând să-şi rezolve hipersexualitatea.

Nessa Jay spune că dependenţa de sex ei îi distruge viaţa şi că în acest moment merge la terapie pentru a încerca să se controleze. Totul a început la 16 ani, iar de atunci susţine că 300 de bărbaţi i-au trecut prin pat. Toate prietenele au părăsit-o deoarece se tem ca iubiţii lor să nu ajungă în patul devoratoarei de bărbaţi.

“Am palmele transpirate, sunt nervoasă şi trebuie să mă autosatisfac pentru că am nevoie de cel puţin cinci orgasme pe zi”, a mărturisit tânăra. Am reuşit să ţin un pic sub control dorinţa. La 19 ani făceam sex cu cine apucam, a mai spus ea, însă totul ar putea fi o strategie de marketing deoarece tânăra, în timpul liber, testează jucării sexuale.