Showbiz, Stiri

Jurnalista Ioana Popescu spune că este dorită de trei televiziuni

Ar fi fost dată afară de la 6TV pentru că a venit beată, dar ea infirmă zvonul

Ioana Popescu

Veşti bune pentru Ioana Popescu (34 de ani). Una dintre persoanele publice care face rating, ziarista Ioana Popescu este curtată acum de 3 televiziuni, după ce a anunțat că a întrerupt colaborarea cu televiziunea 6TV. Colaborarea s-ar fi terminat din cauză că Ioana a venit beată la emisiunea transmisă în direct.

„Am rămas prieteni foarte buni cu cei de la 6TV, directoarea postului, Olga Croitoru, mă invită aproape zilnic să bem ceaiul împreună la vila dumneaei, iar colegii de televiziune mă caută des, printre care şi Andreas care realizează «Vânătorul de vedete», care m-a vrut zi de zi de la prima ediție în emisiunea lui ca invitată. Singura problemă este că am primit recent oferte mai interesante de la alte televiziuni iar emisiunile mele de Crăciun şi de Revelion le voi filma în alt sediu şi cu o altă siglă a postului.”, anunţă Ioana Popescu.

Celebra jurnalistă de monden doreşte să îşi anunţe fanii că schimbarea va surveni doar în ceea ce priveşte postul de televiziune care îi va difuza emisiunea.

„Marca emisiunii este tot paharul de şampanie cu mine, iar numele show-ului este tot Ioana Night Show. Cât despre anumite declarații ale fostei mele asistente, Lenna Horvath, trebuie să spun doar că: voi discuta cu ea atunci când o să aibă o carieră de 17 ani în presă, aşa cum am eu. Până atunci subiectul este închis, indiferent de acuzațiile şi de aberațiile pe care le va mai emite despre mine sau despre echipa mea, mai ales că ştiu de când a început colaborarea cu mine în vara anului 2013, că vroia să inventeze nu ştiu câte scandaluri, doar ca să se promoveze, ca acela cu Daniel Onoriu în care s-a băgat singură în primăvară acestui an și unde a fost extrem de penibilă.”, spune Ioana Popescu.

 

 

blank