Jurnalista Diletta Leotta (30 de ani), jurnalista care face ”victime” în rândul fotbaliștilor, este mereu prezentă la cele mai tari dueluri din Serie A.

Una dintre cele mai frumoase jurnaliste din lume, Diletta a devenit cunoscută, nu doar grație aspectului fizic impecabil, ci și după relațiile sau zvonurile privind legăturile pe care le-ar avut cu numeroși fotbaliști din Serie A.

Diletta Leotta, moment de virtuozitate tehnică. Clipul primit cu bucurie de către fani
Jurnalista a postat un scurt filmuleț în care a vrut să arate un moment de virtuozitate tehnică, deși era încălțată cu cizme. În foarte scurt timp, acesta a devenit viral.

Asta după ce zilele trecute, celebra jurnalistă din ”Cizmă” a postat un video pe contul său de Instagram, în care apărea alături de un bărbat care semăna izbitor cu Leo Messi. Imaginile au făcut deliciul celor aproape opt milioane de urmăritori pe care Diletta Leotta îi are pe rețelele sociale.

”Sunt foarte emoționată, uitați pe cine am găsit: Leo Messi! Ne spui ceva?”, a spus Diletta Leotta, pe un ton serios. Sosia lui Messi a apucat să spună doar ”salut”, înainte ca ambii să izbucnească în râs