Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Suceagu, comuna Baciu, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu, din data de 15 iulie 2017 şi nu a mai revenit, informează B1 Tv.
Numele său este Bardocz Sandor și era jurnalist la TVR Cluj, încă din 1990. În ultimii ani s-a aflat de multe ori la Sic, unde a prezentat festivalul de toamnă. Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că a acesta a părăsit locuinţa din Suceagu, plecând într-o direcţie necunoscută.
În lipsa unor alte indicii, organele de ordine fac apel la cetăţenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune gratuit la 112!
Semnalmente: înălţime – 1,75-1,80 m, greutate – 75 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. La data plecării, purta un tricou, pantaloni de culoare bej și pantofi de culoare maro.
Un amănunt de context, mai mult decât de cauzalitate: localitatea de domiciliu a lui Bardocz Sandor se află în apropierea celebrei Păduri Baciu din Cluj, unde se zice că au loc diverse fenomene misterioase.