Showbiz, Stiri

Juratii de la “Te cunosc de undeva” s-au saturat de Pepe

Juratii de la emisiunea “Te cunosc de undeva” au ajuns sa nu mai aiba rabdare sa il vada pe Pepe cum isi interpreteaza personajele

 

pepePepe a reusit in fiecare editie a emisiunii “Te cunosc de undeva” sa isi interpeteze personajele in mod impecabil. La fel s-a intamplat si la ultima editie a emisiunii de pe Antena 1, acesta fiind nevoit sa il interpreteze pe Scatman John.

Pepe a vrut atat de tare sa interpreteze perfect melodia celebrului artist, Scatman Jhon, incat a repetat pana la refuz. Acesta si-a dus repetitiile si acasa, reusind sa isi sperie si fiica cat incerca sa interpreteze melodia repartizata.

http://www.youtube.com/watch?v=LLCiITbuLY4

Juriul emisiunii a fost in axtaz avand numai cuvinte de lauda pentru Pepe, mai ca s-au saturat sa vada cum cantaretul latino le da tuturor peste nas cu schimbarile lui cameleonice.

“A fost un exercitiu de dictie fantastic. A trebui sa invat textul papagaliceste. M-am pregatit cat am putut, omeneste! […] Am senzatia ca sunt nebun cand repet acasa. Imi iau rolul atat de in serios, incat devin oarecum paranoic! Maria se speria de mine prin casa”, a spus Pepe.

Pe de alta parte juriul emisiunii nu mai stie ce cuvinte de lauda sa ii aduca lui Pepe, pentru ca datorita exercitiului repetat pentru rol Pepe a si castigat ultima editie.

 “Ai venit aici ca sa ne spui cu fiecare provocare veni, vidi, vici. Noi, ca jurati, de fiecare data cand apari nu mai avem rabdare sa vedem ce ne-ai pregatit.”, a spus Ozana, membra a juriului. .