Showbiz, Stiri

Julie, fiica Danei Săvuică, a ales anonimatul în loc celebrităţii

Julie s-a mutat în Londra

media_138201826808008900

 Desi nu a implinit inca 20 de ani, fiica Danei Savuica a lasat notorietatea de care se bucura in tara, pentru a trai pe picioare ei in strainatate. Curios este faptul ca, inainte de a pleca Julie lansase o piesa si avea concerte in cluburile de la noi.

Insa motivele ei sunt destul de intemeiate deoarece, de cateva saptamani, Julie studiaza la Universitatea Birmingham de la Londra. Pentru ca a avut o medie buna (Julie a terminat liceul Jean Monnet din Bucuresti), tanara a obtinut o bursa de studii de 800 de lire sterline lunar, o suma frumusica. A fost nevoita sa se cazeze in oras, locurile din campus fiind destinate celor cu burse mai mici.

media_138201843697710800

„Asa ca fii-mea s-a imprietenit cu alti studenti cu burse mari si acum stau la gramada intr-o casuta inchiriata. Este aproape de campus si au toate conditiile. Se gospodaresc singuri, ca sa economiseasca banuti, iar pana acum nu ne-a spus ca ar avea nevoie de un sprijin financiar. Ca sa zic asa, Julie e acum pe picioarele ei si se intretine singura”, a declarat Dana Savuica, mandra nevoie mare de fiica sa.

 

blank