Actualitate, Featured

Judecătorii din Cluj au revenit asupra deciziei de a interzice Uber

Știrea că un grup de taximetriști din Cluj a câștigat definitiv procesul cu Uber a făcut înconjurul țării. Din păcate pentru ei și pentru avocatele lor, care s-au lăudat că „după 2 ani și jumătate de luptă, s-a câștigat bătălia cea mare”, decizia Curții de Apel Cluj nu e definitivă, aşa cum se anunţase iniţial, notează clujust.ro.

Judecătorii Curții de Apel Cluj au completat minuta deciziei în cazul taxi vs. Uber cu următoarele:

„Dispune din oficiu îndreptarea erorii materiale din cuprinsul minutei deciziei civile nr. 239/2019 pronunţate de Curtea de Apel Cluj în dosarul nr. 984/1285/2016, în sensul că ‘Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Cluj’, iar nu ‘Decizia este definitivă’, aşa cum din eroare s-a consemnat iniţial. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din 25.04.2019.”

Curtea de Apel Cluj a dispus, joi, încetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate de Uber, în legătură cu furnizarea de servicii de transport pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Tribunalul Comercial Cluj a decis în iunie 2018 încetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate de Uber, constând în furnizarea de servicii în domeniul transportului, implicând transportul de persoane fără deţinerea autorizaţiilor legale, pe raza municipiului Cluj-Napoca, hotărârea nefiind definitivă

blank