Într-o postare pe pagina personală de Facebook, judecătoarea Elena Dârdeci spune că sunt multe cazuri în care justiția din România a făcut greșeli grave, iar magistrații ar trebui să-și „pună capetele în pământ” și să-și ceară iertare.

„Cazurile Rușanu, Gutău, Tarau, Ciucă, Vicol și multe altele, încheierea protocoalele si câte si mai câte grozăvii, ar trebui să ne oblige să punem capetele în pământ, să ne cerem iertare și să ne întrebăm de ce naiba am permis să se întâmple așa ceva…

Ar trebui să ne facă să înțelegem că, intr-un fel sau altul, vom plăti, noi sau/si cei dragi noua, în viața asta sau/si in vieți viitoare, pentru greșeli…si Doamne, cât ma bucur ca voi fi judecată de Tine!

Citeste si...
Tudorel Toader s-a intalnit cu ministrii de Justitie din UE

Vreți schimbare? Ar fi bine sa începem cu fiecare din noi… Țara tristă, oameni pe cale de dispariție…”, a spus Elena Dârdeci pe Facebook.

Mădălina Elena Dârdeci, șef de secție la Tribunalul București, și-a exprimat în repetate rânduri revolta față de existența protocoalelor, opinând că acestea „au făcut praf” toată activitatea judecătorilor.