Showbiz, Stiri

Jude Law, în pielea goală în filmul în care joacă alături de Mădălina Ghenea!

Manechinul român are câteva apariţii de-ţi taie răsuflarea, în pelicula “Dom Hemingway”

jude-law1

Comedia neagra “Dom Hemingway”, care ii are in rolurile principale pe Jude Law, Demian Bichir si Madalina Ghenea, a avut premiera la Toronto Film Festival si va fi lansata in cinematografele din intreaga lume incepand cu luna aprilie 2014. In trailerul filmului, Jude Law apare complet dezbracat.

Filmul in care Madalina Ghenea joaca alaturi de Jude Law, Emilia Clarke si Demian Bichir se bucura acum si de un trailer, in care actorul britanic apare gol-golut si este protagonistul unor scene de amor cu frumoasa romanca. Comedia neagra “Dom Hemingway” a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto si va fi lansata in Statele Unite pe 4 aprilie 2014.

madalina-ghenea

Jude Law intra in pielea unui personaj care isi recastiga libertatea dupa 12 ani petrecuti dupa gratii si care incearca sa obtina o suma uriasa de bani de la seful lui Mr Fontaine (Bichir), pentru ca si-a tinut gura tot acest timp si nu a dezvaluit politiei secrete care-l puteau infunda si pe acesta in inchisoare. Dupa o experienta in care era cat pe ce sa-si piarda viata, Dom incearca sa reia legatura cu fiica lui, interpretată de Emilia Clarke. Madalina Ghenea joaca in acest film rolul iubitei lui Jude Law. (I.G.)