Life, Stiri

Jucării erotice pentru timizi!

Cum determini sfioşii să treacă pragul unui magazin erotic?!

Jucarii_c63001d49e_thumb_630_380

Specialiştii sunt cei care precizează că există multe cupluri care se gândesc, printre altele, la jucăriile sexuale, însă sunt mult prea timide să vorbească despre aceasta.

Chiar şi după ce cuplul respectiv ajunge la concluzia că şi-ar dori o jucărie sexuală în dormitor, mai apare un obstacol: achiziţionarea ei.

Dacă unii sunt prea timizi ca să intre într-un magazin destinat adulţilor, alţii nu îndrăznesc nici măcar online să comande. Tocmai de aceea, unii dintre specialişti fac câteva recomandări persoanelor timide, pentru achiziţionarea unei jucării erotice.

Dacă vrei să îţi depăşeşti teama de a intra într-un magazin pentru adulţi, cel mai bine este să mergi însoţit. Fie de către partenerul de viaţă, fie de către un prieten sau o prietenă, în cazul în care vrei să îi faci o surpriză iubitei (iubitului). Ca să te simţi mai confortabil, alege un magazin mai retras, într-o zonă mai puţin aglomerată.

Înainte de a cumpăra, n-ar strica să faci câteva cercetări. Află ce produse sunt pe piaţă, pentru ce anume sunt utilizate, astfel încât să nu fii nevoit(a) să pui prea multe întrebări vânzătorilor. Dacă tot nu ţi-ai făcut curaj să mergi într-un magazin “sexual”, poţi comanda on-line. Site-urile de specialitate oferă suficiente detalii despre “produse”, în plus te bucuri de intimitate.

 

blank