Jose Mourinho
Sport

Jose Mourinho, contre cu Diletta Leotta după AS Roma – Inter 0-3

Antrenorul echipei AS Roma, Jose Mourinho, s-a contrat cu jurnaliștii italieni după meciul pierdut în fața lui Inter, scor 0-3.

Diletta Leotta l-a scos din minți pe Jose Mourinho: “Din acest motiv câștig mai mult decât voi”
Mourinho a refuzat să răspundă la întrebările celebrei jurnaliste Diletta Leotta, iar la conferința de presă a continuat disputa cu aceasta și trustul pe care îl reprezintă:

“Munca voastră este mult mai ușoară decât a noastră, motiv pentru care câștigăm mult mai mult decât voi”, a spus Jose Mourinho la conferința de presă de după meciul AS Roma – Inter 0-3.

La interviurile de după meciul AS Roma – Inter, Jose Mourinho a fost un car de nervi. Portughezul nu a rezistat și a avut o replică acidă pentru Diletta Leotta și invitații acesteia, care insistau cu întrebări incomode pentru tehnicianul Romei.

“Îmi cer scuze vouă și celor care ne ascultă de acasă, dar nu vreau să răspund la întrebările din studio”, a fost răspuns tranșant al lusitanului.

De cealaltă parte, jurnalista Diletta Leotta s-a arătat deranjată de atitudinea lui Mourinho. “Ne pare rău că Jose Mourinho a luat această decizie. Un dialog ar fi fost pozitiv atât pentru noi, cât și pentru fanii Romei, în special”.

Golurile au fost marcate de Calhanoglu ’16, Dzeko ’24 şi Dumfries ’39.

AS Roma se află pe locul 5, cu 25 de puncte. În runda următoare, Inter se va duela cu Cagliari, iar AS Roma va primi vizita celor de la Spezia.

Meciurile din Serie A sunt transmise în direct pe canalele Digi Sport și în format live video pe site-ul digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.