Showbiz, Stiri

Jojo si-a refacut viata cu “Combinatozaurul” din reclame.

Incurcate sunt caile dragostei, iar Jojo stie foarte bine asta. Dupa ce a divortat, Jojo a surprins pe toata lumea cu o “noua” combinatie amoroasa. Aceasta si-a refacut viata alaturi de Paul Ipate, “Combinatozaurul” din reclame.

61563557

Vestea ca Jojo iubeste din nou a luat prin surprindere pe toata lumea. Insa, adevarata surpriza a venit abia atunci cand acestia au aflat cine este barbatul care ii este alaturi artistei. La un an si jumatate de cand a divortat, blonda si-a refacut viata in bratele lui Paul Ipate.

61563554

Tanarul in varsta de 29 de ani este cunoscut publicului pentru prestatiile sale din reclamelele la o celebra companie de telefonie mobila, iar rolul “Combinatozaurului” a ramas pentru totdeauna intiparit pe retina romanilor. Acum, se pare ca si-a pus abilitatile din reclama in functiune si a reusit sa o dea gata pe cantareata.

In plus, se pare ca intre ei lucrurile sunt deja foarte serioase, Jojo prezentandu-l pe Paul atat familiei, cat si fiului ei, Adam. In formula completa, acestia se afla de cateva zile intr-o vacanta in Grecia, unde se bucura din plin de soare, mare si… dragoste.