Showbiz, Stiri

Jojo, prima reactie dupa ce a fost data afara de la Antena 1!

Sefii de la Antena 1 au creat un adevarat haos, dupa ce au anuntat ca vor reduce cheltuielile si ca vor fi nevoiti sa inchida mai multe emisiuni.

Jojo--prima-reactie-dupa-ce-a-fost-data-afara-de-la-Antena-1--Vezi-ce-spune-vedeta-

Primele care au intrat in vizorul sefilor de la Intact au fost show-urile “Serviciul Roman de Comedie” si “Danseaza printre stele”.

Jojo a fost una dintre vedetele care au primit o lovitura destul de puternica dupa concedieri, caci ea era cooptata in ambele emisiuni. Reactie actritei a fost insa una dimplomata.

“Mi-a placut foarte mult si am fost mai mult decat incantata atunci cand mi s-a propus sa fac parte din juriu. Ce s-a intamplat este strategia de programe a postului, dar noi ca artisti ne-am facut foarte bine treaba acolo. Exista discutii evident cu anumite posturi tv interesate de proiectele pe care le avem la <> , insa nu s-a ajuns la nicio concluzie. Nu cred ca ne vom orienta strict pe partea online, acolo unde suntem de ceva timp activi. Avem publicul nostru si la tv, si online. Dincolo de asta, voi avea la inceputul anului un film de lungmetraj in care am fost distribuita alaturi de alte patru personaje foarte cunoscute si o comedie cu accente realiste la Teatrul Godot, unde va invit cu drag. Ma voi dedica in continuare blogului meu, pentru ca imi place foarte muklt sa scriu si nu stiam asta despre mine si ma gandesc foarte serios sa-mi public poeziile. Toate acestea probabil se vor intampla din 2015, acum probabil ca vom avea o mica vacanta”, a spus Jojo la Adevarul live.