Showbiz, Stiri

Jojo lasa actoria si se apuca de servit pe la mese in cluburile de noapte

In aceasta vara o sa o vedem pe Jojo alaturi de Monica Anghel, Catinca si Oana Roman, servind pe la mese in cluburile de noapte de la mare

jojoIn acesta vara ce se anunta a fi extrem de torida, PROTV-ul arunca artileria grea cu emisiunea „Serviti, va rog” si le pune pe Jojo alaturi de Monica Anghel, Catinca si Oana Roman, sa serveasca turistii pe la mese, la mare, pe litoral.

Noile editii ale celebrei emisiuni de vara urmeaza sa captiveze publicul prin vedetele care vor ajunge sa filmeze in cadre mai putin obisnuite, respectiv in cluburile de noapte din Mamaia sau pe plaja. Pe langa vedetele mentionate, vor mai incanta audientele si bucatarul amator Alex, de la „MasterChef”, aceleasi gemene de la „Indigo” care nu lipsesc din nici un sezon, Gabriela si Monica sau mentalistul Cristian Gog, castigatorul celui de-al doilea sezon „Romanii au talent”.

Emisiunea nu se poate anunta a fi un succes fara Nea Marin care o sa aiba grija sa „tortureze” pur si simplu vedetele ce ii vor calca pragul. Insa vedetele nu o sa mai stranga balegarul de la vaci, ci o sa ajunga sa se murdareasca mai putin pe maini, servind in Crema Summer Club si la Hotelul Victoria din Mamaia, cocktail-uri si racoritoare pe plaja si in club, mic-dejunuri delicioase si sa faca ordine prin camerele de hotel.

Vedetele vor fi vazute la treaba de la mijlocul lunii iulie.

blank