Showbiz, Stiri

Jojo isi inseala “iubitul”, iar noi avem dovada!

In urma cu aproape doi ani, Jojo era fotografiata in padure la Baneasa, in timp ce se afla in masina cu amantul. Acest lucru i-a adus divortul de Ionut Grama, dar se pare ca nu si-a invatat lectia. In noul ei videoclip face exact acelasi lucru.

Vestea ca isi inseala sotul la un an de cand a devenit mama i-a dat peste cap pe toti apropiatii lui Jojo. Evenimentul se intampla in urma cu aproape doi ani, iar la scurt timp Ionut Grama a divortat de ea. Acum, insa, artista a recidivat!

De data aceasta nu este vorba despre partenerul ei din viata reala, ci doar de unul fictiv, dar chiar si asa situatia este destul de “ciudata”, in contextul amoros al vedetei.

In noul ei videoclip, blonda joaca rolul unei femei plictisite de relatia pe care o are, care isi lasa acasa iubitul si fuge intr-o mini vacanta cu primul barbat chipes care ii iese in cale.

Pe o plaja fierbinte, cei doi traiesc un flirt nebun, iar imaginile cu Jojo in valurile marii sunt de-a dreptul savuroase. Aceasta arata parca mai bine ca oricand si este hotarata sa arate acest lucru tuturor.