Showbiz, Stiri

Jojo, între două vedete urâte de la Hollywood!?

Jojo a filmat cu Mickey Rourke şi Danny Trejo în cel mai aşteptat western horror al anului

Simpatica Jojo, alias Cătălina Grama, se pregăteşte să dea lovitura la Hollywood. Actriţa a filmat alături de doi monştri sacri ai filmelor de acţiune: Mickey Rourke şi Danny Trejo într-unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului în America.

JojoRegretatul Sergiu Nicolaescu a avut ochi buni atunci când a distribuit-o pe Jojo în ultimele sale producţii. Anul trecut şi americanii au pus ochii pe frumoasa Cătălina şi au distribuit-o într-un film cu adevărat special, turnat in România.

„Dead in Tombstone” este un western cu accente horror, în care Danny Trejo (Machette, Desperado) este un cowboy care, după ce este ucis, face un pact cu Satana, jucat magistral de Mickey Rourke, care îl ajută să se răzbune. În film apar mai mulţi actori români, printre care şi Jojo.

Danny Trejo„Aceasta este prima mea colaborare cu o echipă de film american. Am avut ocazia să-i întâlnesc pe cei pe care i-am admirat de atâtea ori pe ecrane. Se anunţă a fi unul dintre cele mai tari filme de acţiune în stil western ale anului”, marturiseşte Jojo pe site-ul ei personal.

Produs de Universal Pictures şi Castel Film, „Dead in Tombstone” nu este genul de film cu buget mare (doar 5.200.000 de dolari), însă scenariul şi mai ales distribuţia (Mickey Rourke, Danny Trejo şi Anthony Michael Hall sunt „specialişti” în producţii „ieftine”, cărora le creşte valoarea prin apariţia lor) îl fac să fie unul dintre cele mai aşteptate pelicule ale anului.

Mickey RourkeJojo o interpretează pe Liza, al doilea personaj feminin din film. Alături de ea mai apar şi alţi actori români, potrivit site-ului imdb.com, respectiv Dan Bădărău, Radu Andrei Micu, Claudiu Trandafir sau Corneliu Ulici.

Filmările au avut loc anul trecut, iar producţia ar fi trebuit să se lanseze în decembrie 2012, însă s-a amânat pentru octombrie 2013. Acest lucru i-a nemulţumit pe fani, care au început să se îndoiască până şi de faptul că acest film ar exista.