Jojo
Showbiz

Jojo explică de ce nu arată chipul copiilor ei

Jojo a vorbit la Prima TV despre serialul în care va juca începând din primăvara anului viitor, dar și despre motivul pentru care a decis să nu-și expună copiii în mass-media.

Jojo a fost invitată în platou la Prima TV, unde a vorbit despre viața de familie și cariera profesională. Vedeta a recunoscut că îi este destul de dificil să îmbine aceste două aspecte ale vieții sale și a mărturisit că omul care o ajută cel mai mult este chiar soțul ei, Paul Ipate.

De asemenea, blondina a mai vorbit și despre următorul proiect, un serial de televiziune pe care publicul îl va putea urmări din primăvară și la care a colaborat cu echipa lui Tony Grecu.

„Este vorba despre un serial în care voi juca și care o să apară în primăvară. La acest proiect am colaborat cu echipa mea, echipa lui Tony Grecu, producător Alice Dumitrescu. Va fi un proiect frumos, executat profesionist de calitate.

Paul este un partener de nădejde, un om pe care mă pot baza de fiecare dată. Încercăm să ne facem programul astfel încât atunci când unul dintre noi are treabă, celălalt să suplinească. Ne ajută și părinții noștri.”, a mărturisit Jojo.

Jojo a mai dez văluit și motivul pentru care evită să-și expună copii în fața camerelor de filmat sau pe social-media. Vedeta consideră că peste câțiva ani, aceștia nu vor dori să fie persoane publice și de aceea nu vrea să existe imagini cu ei în mass-media.

„Nu-mi arăt copiii cu fața, nu-mi place să-i expun foarte mult, deși știu că acum este un lucru care a devenit normal sau natural. M-am pus în situația lor și mi-am spus că poate peste câțiva ani ei nu vor dori să fie persoane publice și să existe tot felul de poze sau filmulețe cu ei pe internet și de aceea m-am gândit să-i protejez.”, a mai spus vedeta.