Showbiz, Stiri

Jojo e atât de bolnavă încât s-au amânat filmările serialului «Hapy Show» care va fi difuzat la Antena 1

«Îmi este atât de rău că nu mă pot da jos din pat»

jojo_2

Ultimele luni nu au fost prea bune din punct de vedere al sănătăţii pentru Jojo. Vedeta nu se simte prea bine, iar de curând a plecat de la un eveniment pentru că avea ameţeli. Dar ce a păţit frumoasa blondă? Potrivit presei mondene, actriţa nu se simte prea bine, din cauza unui virus foarte puternic.

Schimbările din televiziuni au afectat-o şi pe Cătălina Ionescu alias Jojo (32 de ani), actriţa din „Serviciul Român de Comedie”. Împreună cu toată gaşca din serial, aceasta s-a mutat de la PRO TV la Antena1, unde a mai fost şi până în 2009.

Jojo SRC

Schimbările din ultima vreme şi câteva proiecte noi, dar şi multe înregistrări şi filmări pentru noi contracte de publicitate, au surmenat-o pe Jojo. Vedeta a căpătat o formă severă de răceală de care nu mai scapă. Din această cauză, a şi slăbit rapid câteva kilograme.

jojo baiat

„De câteva luni încoace îmi este rău şi de multe ori nu mă pot da jos din pat. Vărs şi nu mă simt foarte bine. Din această cauză am probleme şi cu filmările, pentru că nu pot ajunge de multe ori la timp sau cu diversele întâlniri pe care le am în această perioadă, acest lucru fiind foarte deranjant”, a povestit Jojo.

Pentru că în ultimile luni Jojo a avut zilnic greţuri, stări de vomă şi de leşin, filmările la „Happy Show”, noul format produs de Alice Dumitrescu la Antena 1 cu echipa de la „Serviciu Român de Comedie”, s-au tot amânat.

Surse din interiorul Antenei 1 ne-au mărturisit că încă de la şedinţa foto pentru promovarea noului show din Băneasa Jojo a acuzat stări de ameţeală, însă atunci a motivat că este răcită.

Jojo

Actriţa a avut în ultimele luni mai multe şedinţe foto pentru o firmă de haine, şi-a împrumutat vocea pentru o peliculă de desene animate şi a avut diverse alte filmări, toate acestea surmenând-o pe vedetă. Miercuri seara, invitată la un eveniment monden, vedeta era vizibil slăbită şi nu părea să se simtă prea bine, fiind foarte palidă, aşa că după numai cinci minute a plecat acasă. Surse din apropierea actriţei ne-au povestit că filmările pentru noul show de la Antena 1 vor începe săptămâna viitoare şi până atunci toată echipa trebuie să se mobilizeze, la fel şi Jojo.