Showbiz, Stiri

Jojo a ajuns la fundul sacului. Paul Ipate face gesturi disperate sa isi ajute iubita!

De cateva luni, Jojo, pe numele sau real Catalina Grama, traieste o poveste de dragoste cu tanarul actor Paul Ipate. Cei doi se comporta ca o adevarata familie, insa tin totul secret atunci cand vine vorba despre intimitate.

Jojo-a-ajuns-la-fundul-sacului--Paul-Ipate-face-gesturi-disperate-sa-isi-ajute-iubita-
Potrivit cancan.ro, Paul Ipate este innebunit dupa Jojo si ar face orice pentru ea. Astfel ca, dupa ce vedeta a fost pusa pe pauza cu proiectul “Serviciul Roman de Comedie”, Paul ar fi intervenit pe langa regizoarea Adriana Zaharia si i-a sugerat sa o introduca in distributia piesei “The Motherfucker with the hat” si pe Catalina.

O actrita talenta, lui Jojo nu i-a trebuit foarte mult sa convinga, astfel ca de la inceputul anului, cei doi sunt colegi pe aceeasi scena, petrecandu-si astfel aproape tot timpul impreuna.

Sunt o adevarata familie

Desi sunt impreuna de cateva luni, Jojo si Paul Ipate se comporta ca o adevarata familie. La nici trei luni de cand se intalneau, cei doi s-au afisat la nunta unor rude de-ale Catalinei, iar apoi au plecat doar impreuna in vacante. De asemenea, Paul s-a intregrat perfect in familia cantaretei.