Showbiz, Stiri

John Malkovich se dă mâine în spectacol, la Bucureşti

John Malkovich și Orchestra Filarmonicii din Viena la Festivalul “George Enescu” vor putea fi urmăriţi în direct, luni, 9 septembrie, pe internet.

0929_malcoMuzica și filmul se întâlnesc mâine într-un spectacol mult așteptat: “The Infernal Comedy” – Confesiunile unui ucigaș în serie. Spectacolul aduce pe aceeași scenă un cunoscut și apreciat actor american, cu nominalizări la cele mai prestigioase premii internaționale de film, John Malkovich – în ipostaza de narator, și una dintre cele mai renumite orchestre simfonice ale lumii – Wiener Akademie.

John Malkovich - sursa foto www festivalenescu roSpectacolul susținut de Orchestra Filarmonicii din Viena sub bagheta dirijorului Martin Haselböck va putea fi urmărit luni în transmisiune directă de la Ateneul Român începând cu ora 17.00, pe site-ul TVR dedicat festivalului – enescu.tvr.ro.

Malkovich-The-Infernal-Comedy-25th-MarchScenariul și regia spectacolului sunt semnate de Michael Sturminger, iar coloana sonoră include, printre altele, compoziții de Vivaldi, Mozart, Haydn și Beethoven. Alături de John Malkovich își vor face apariția pe scenă și soprana americană Laura Aikin și soprana de origine suedeză Marie Arnet.

blank