Joe Biden transmite candidatul democraţilor în alegerile din noiembrie pentru Casa Albă, i-a transmis preşedintelui american Donald Trump ‘tristeţea’ sa pentru pierderea suferită de acesta prin decesul fratelui său Robert, transmite duminică AFP.

Joe Biden transmite condoleanțe lui Trump

Cunosc imensa durere pe care o constituie pierderea cuiva apropiat’, a transmis Joe Biden fostul vicepreşedinte democrat, care şi-a pierdut soţia şi fiica la începutul anilor 1970 într-un accident rutier, iar apoi fiul cel mare, Beau, răpus de cancer în 2015.

‘Să ştiţi că rugăciunile noastre vă însoţesc’, a adăugat Joe Biden.

‘Anunţ cu inima îndurerată că minunatul meu frate, Robert, a murit liniştit în această noapte’, a afirmat Trump în comunicatul publicat de Casa Albă.

Robert Trump era internat într-un spital new-yorkez, iar media americane au relatat că era grav bolnav, fără a se furniza amănunte privind natura suferinţei sale.

Deşi mai puţin celebru decât fratele său, Robert Trump, născut în 1948, a făcut parte multă vreme din imperiul imobiliar familial şi a fost de o loialitate absolută faţă de preşedinte.

“Nu era numai fratele meu, era cel mai bun prieten al meu”, a scris Donald Trump. “Amintirea lui va trăi mereu în inima mea. Robert, te iubesc. Odihneşte-te în pace”, a adăugat el.