Joe Biden
Featured, International

Joe Biden, îndurerat. Cel mai bun prieten al său, ciobănescul german Champ, a murit. „A fost preţuitul nostru tovarăş permanent în timpul ultimilor 13 ani”

Joe Biden este îndurerat de moartea celui mai bun prieten al său. Ciobănescul german Champ, nelipsit din viața liderului de la Casa Albă în ultimii 13 ani, a murit.

Joe Biden trece prin momente triste fiindcă cel mai bun prieten al său, ciobănescul german Champ, nelipsit din viața liderului de la Casa Albă în ultimii 13 ani, a murit.

Joe Biden avea o relație specială cu patrupedul, îi acorda toată atenția din lume cu fiecare ocazie și făceau plimbări dese.

Potrivit unui comunicat de presă al soților Biden, Champ, în vârstă de 13 ani, a murit liniștit, acasă.

„A fost preţuitul nostru tovarăş permanent în timpul ultimilor 13 ani. Era adorat de întreaga familie Biden. Chiar dacă puterea lui Champ a pălit în ultimele luni, când intram într-o încăpere, se ridica imediat, dădea din coadă şi ne îndemna cu nasul să îl scărpinăm după ureche sau pe burtă.

Oriunde ne aflam, voia să fie şi el şi totul era brusc mai bine când era aproape de noi. Nu îi plăcea nimic mai mult decât să se tolănească la picioarele noastre în faţa unui foc, la finalul zilei, alăturându-ni-se ca prezenţă reconfortantă în întâlniri sau stând la soare în grădina Casei Albe”, au povestit soţii Biden într-un comunicat prezentat de NBC.