Jennifer Lopez a împlinit sâmbătă 52 de ani. Cântăreața americană a publicat pe contul său de Instagram o serie fotografii în care arată că în ciuda vârstei din buletin, are în continuare un corp de invidiat.

La finalul caruselului de imagini, fanii artistei au avut parte de o surpriză. Jennifer Lopez a pus o poză în care se săruta cu Ben Affleck (48 de ani), confirmând astfel zvonurile din ultimele luni, potrivit cărora cele două vedete americane şi-au reluat relaţia.
jennifer lopez,
JLo și-a sărbătorit ziua de naștere la Staint Tropez, pe un yacht în valoare de 130 de milioane de dolari, potrivit Daily Mail.

Cei doi au mai fost surprinși împreună după ce cântăreața s-a despărțit de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, anulându-și logodna la mijlocul lui aprilie. Fotografii făcute de paparazzi luna trecută îi arată pe cei doi actori sărutându-se în timp ce se bucurau de o masă la un celebru restaurant din Los Angeles.

În urmă cu două săptămâni, cântăreața americană a lansat un nou single în limba spaniolă – „Cambia el Paso” împreună cu Rauw Alejandro.

“Cambia el Paso” este o piesă despre ruperea unei relații în care ea a fost trădată. Clipul vine la câteva luni de la despărțirea de logodnicul Alex Rodriguez, despre care nu a făcut până acum declarații.
jennifer lopez,