Jennifer Lopez
Showbiz

Jennifer Lopez se pregătește de nuntă. Vedeta a decis să spună „Da”

Jennifer Lopez e hotărâtă ca niciodată! Vedeta este pregătită să facă schimbări în viața personală.

Jennifer Lopez a vorbit, recent, despre viața personală. Actrița nu exclude posibilitatea să se căsătorească din nou. După mai multe dezamăgiri, vedeta încă speră să-și găsească liniștea în brațele unui bărbat demn.

Interpreta a mărturisit, în cadrul unui interviu, că este o fire romantică și încă mai crede în poveștile cu un final fericit

„Mă știți, sunt o romantică. Mereu am fost. Am fost căsătorită de câteva ori. Încă mai cred într-o poveste cu un final fericit. 100%”, a spus JLO.

Cu cine se iubește Jennifer Lopez

Momentan, Jennifer Lopez se iubește cu Ben Affleck. Cei doi s-au împăcat și trăiesc o poveste de dragoste. Partenerii sunt fericiți și fac ravagii de fiecare dată când apar împreună.

„Sunt foarte fericit. E o perioadă foarte fericită din viața mea. Viața e bună”, a recunoscut Ben Affleck, la premiera filmului The Tender Bar.

Actorul a mărturisit că Jennifer îl inspiră și îl motivează mult. Bărbatul se simte fericit și iubit în relația cu diva muzicii pop.

„Sunt șocat de efectul pe care Jennifer îl are asupra lumii. Eu, cel mai mult, pot face filme care să emoționeze lumea. Jennifer a inspirat grupuri masive de oameni să simtă că au roluri importante în această țară”, a mai adăugat Ben Affleck.

Ben Affleck vine cu un mesaj emoționant

Iubitul lui JLO consideră că actrița reprezintă un model pentru femeile de culoare și cele de origine latină. Potrivit acestuia, Jennifer scrie istoria showbizului mondial.

„Tot ceea ce vă pot spune este că am fost martor al modului în care ea inspiră lumea, am văzut femei de culoare care îi povestesc lui Jennifer ce exemplu este pentru ele, ca femeie puternică și ca femeie care a reușit în lumea afacerilor”, a conchis Ben Affleck.