Cântăreaţa va juca rolul unei poliţiste într-un serial de televiziune!

jennifer-lopez

Jennifer Lopez a debutat in showbiz ca dansatoare si actrita in seriale tv, iar acum diva latino se intoarce la origini odata cu noul ei proiect profesional. Jennifer Lopez si Ryan Seacrest vor produce serialul “Shades of Blue”, in care J.Lo va juca si rolul principal. Serialul va debuta pe NBC in toamna anului 2015.

Are un iubit mai tanar decat ea, este mama a doi copii, are o cariera muzicala de succes, face parte din juriul show-ului “American Idol” insa Jennifer Lopez se pare ca mai are timp si pentru un nou proiect. J.Lo si Ryan Seacrest tocmai au semnat un contract cu postul de televiziune NBC pentru a produce serialul “Shades of Blue”, in care Jennifer va juca si rolul principal.

jennifer-lopez-second-chances
Jennifer Lopez in „Second Chances”

Recurtata de FBI sa faca parte dintr-o operatiune sub acoperire, Harlee (personajul jucat de Jennifer Lopez) se aventureaza intr-un joc periculos si incearca in acelasi timp sa-si mentina neschimbata viata de familie. Se pare ca serialul de televiziune va debuta in toamna anului 2015 si va avea 13 episoade.

Pentru Jennifer Lopez serialele tv nu sunt o noutate. Inainte de a deveni celebra, Jennifer Lopez a jucat roluri minore in mai multe seriale de televiziune. Intre 1993 si 1994 a aparut in serialul “Second Chances”.

Citeste si...
Admiterea la liceu 2013: