Jennifer Lopez
Showbiz

Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochie foarte decoltată, la Săptămâna Haute Couture de la Paris

Jennifer Lopez s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra sa. Artista americană a captat atenția tuturor la un now show de modă din cadrul Săptămânii Haute Couture de la Paris.

Cântăreața Jennifer Lopez în vârstă de 54 de ani a purtat o rochie verde deschis, foarte decoltată, la care a asortat o „pelerină” florală, ținută special creată pentru ea de designerul Elie Saab.

Jennifer Lopez

Jennifer și-a coafat părul în bucle largi, prinzându-l lejer cu o fundă de catifea verde, și a optat pentru un machiaj care i-a pus în evidență ochii.

Jennifer Lopez. Paris. 2024. Profimedia

Rochia ei a fost în stilul celor prezentate la show-ul Elie Saab Haute Couture 2024, creații fluide și în tonuri pastel.

La începutul săptămânii, actrița din „Marry Me”, a mers la prezentarea casei de modă Schiaparelli, unde a purtat o ținută inedită, cu o jachetă realizată din petale de flori.

Jennifer Lopez își aduce din nou viața amoroasă în centrul atenției: Amândoi suferim de PTSD, dar azi suntem mai înțelepți

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie albumul „This Is Me…. Now”

Primul ei disc de studio din ultimii aproape zece ani va ieşi pe piaţă odată cu single-ul „Can’t Get Enough”, a anunţat artista.

Este un album îngemănat cu cel lansat în 2002, „This Is Me… Then”, care include hituri precum „Jenny From The Block” şi este considerat unul dintre cele mai bune produse ale artistei.

Potrivit unui comunicat al casei sale de discuri, albumul a fost scris şi produs de Lopez şi Roget Chayed, alături de Angel Lopez, Jeff „Gitty” Gitelman, HitBoy, Tay Keith şi INK, printre alţii, şi combină stilul R&B, sonorităţi pop contemporane şi ritmuri de hip-hop pentru a crea „cel mai onest şi mai personal album al lui Lopez de până în prezent”.

Albumul va fi asociat cu un film cu acelaşi titlu, regizat de Dave Meyers, „o reimaginare muzicală şi vizuală, narativă, intimă, meditativă, sexy, fantastică şi extrem de amuzantă a vieţii sale amoroase aflate sub lupa publicului”.

„Este, în cele din urmă, o odă sinceră adusă drumului parcurs de JL către autovindecare şi credinţei eterne în finalurile de basm”, se subliniază în comunicat în legătură cu semnificaţia acestui film, promovat chiar de Jennifer Lopez, căsătorită mai întâi cu actorul şi cântăreţul Mark Anthony, apoi cu actorul şi regizorul Ben Affleck.

Cântăreaţă, compozitoare, dansatoare, actriţă, creatoare de modă şi femeie de afaceri, Lopez (născută la New York, în 1969) şi-a început cariera muzicală în 1999 cu albumul „On The 6”, după ce anterior se impusese în filme precum „Selena”, în care a interpretat-o pe diva latino cu acelaşi nume.

Până la cel de-al optulea şi cel mai recent album al său, „A.K.A.” (2014), artista şi-a clădit o discografie solidă, susţinută de hituri precum „If You Had My Love”, „I’m Real” sau „Let’s Get Loud”, dar şi de concerte memorabile, dintre care s-a remarcat spectacolul din pauza finalei Superbowl din 2020, când a urcat pe scenă alături de Shakira.

blank