Showbiz, Stiri

Jenant! Uite unde a ajuns să se coboare Iulia Albu!

 Ea zice că l-a lovit cu „şcoala” pe Velea după ce el a făcut-o zdreanţă, folosind aceleaşi cuvinte: „toate o sug în batistă”

media_138541505948421100

Iulia Albu a venit în emisiunea Wowbiz ca să îşi ia revanşa faţă de Alex Velea. Ea l-a numit manelist, el a atacat-o folosind cuvinte de ghetou.

Dupa acest incident care a aruncat in aer showbizul romanesc, Iulia a sarit iar la gatul lui Velea si l-a facut praf. „Incult”, „nebun” sau „misogin” sunt cateva din descrierile pe care i le-a atribuit Iulia.

media_138541513995195400

„Omul are trei clase. Nici macar romaneste nu stie sa vorbeasca. Puteam sa trec ca a facut misto de mine cu gaina, ca m-a facut zdreanta, in fine. Probabil ca in anturajul lui toate o s*g in batista. Oamenii cu care am discutat, se pare ca acest baietel are probleme la mansarda. Alexandru Velea eu sunt mai frumoasa decat tine si pe mine nu ma poate calca nimeni din greseala in picioare. Tin sa il anunt ca am si mai multa scoala ca el. E foarte amuzant baietelul asta. Baietel, esti in Romania, nu te mai crede in ghetou in State! Vorbeste romaneste! Velea are probleme cu propria sexualitate”, a spus Iulia Albu.

 

 

blank