Showbiz, Stiri

Jenant! Milionarul din Timişoara a trădat-o pe Anda Adam!

Ca un puşti cu coşuri pe faţă se laudă „în curtea şcolii” că a testat patul Andei

media_138245610420106200

Dacă Anda a avut pe bune vreo aventură cu italianul Marco, afaceristul din Timişoara, e posibil ca solista să regrete amarnic la ora aceasta. Ca un adolescent care încă nu a dat cu nasul pe sub fuste, acest Marco susţine că el şi Anda Adam au avut o relaţie în perioada în care ea declara că trăieşte o poveste de dragoste cu Cătălin Botezatu. Mai mult, spune că i-a încercat Andei patul, dar a constatat că… nu e pe măsura lui!

Italianul, care s-a stabilit de câţiva ani la Timişoara, povesteşte că a cunoscut-o pe Anda Adam atunci când aceasta a venit să cante în unul din cluburile sale.

media_138245601179607900

„Am cunoscut-o anul trecut, in clubul meu. Ea a cerut numarul meu de telefon si apoi am vorbit. I-am trimis flori, dar cred ca are o gramada de fani care ii trimit. I-am trimis peste 150 de trandafiri. Am fost la ea la Bucuresti, are o casa foarte frumoasa. Am dormit o data la ea, desi am mers de doua ori la ea. Are un pat foarte inalt si am cazut din el „, a spus Marco Pisani, pentru emisiunea „La Maruta”.

„Cred ca ii e frica sa nu ii stric imaginea. Si eu sunt cunoscut in mediul meu. Nu pot sa astept mult timp ca sa ne cunoastem. Se ferea sa ne vedem in public, se temea pentru imaginea sa”, a mai spus acesta.

Ca un iepure, omul se grăbea, vroia mai mult, dar Anda i-a dat de înţeles că vrea discreţie. Iată ce mare discreţie şi ce mare respect a avut acest om faţă de dorinţa cântăreţei! Penibil şi jenant!

Voi ce părere aveţi?! (I.G.)

blank