Showbiz, Stirea Zilei

Jean Paler a fost internat de urgenta in urma unui infarct

Jean Paler a fost internat de urgenta in urma unui infarct


blankActorul Jean Paler a fost internat la Spitalul de Urgenta din Brasov in urma unui infarct. Jean Paler se afla la o a treia „tenativa” de a parasi aceasta lumea, infarctul fiindu-i bine cunoscut. Arterele inimii actorului sunt infundate si de aceea predispozitia organismului la infarct, dar medicii ii vor implanta niste stenturi, opratia urmand sa aiba loc astazi.
Coplesitor este ca artistul nu si-a pierdut simtul umorului nici pe patul de spital, glumind de situatia in care se afla, dar si foarte increzator ca lucrurile se vor rezolva.

„Luni ma aflam in apartamentul meu din Sinaia si dintr-odata mi s-a facut rau. Am cazut in cap. Am apucat sa sun un prieten, care m-a transportat la spitalul din Braşov, unde sunt si acum. Altfel, în acest moment eram la doi metri in pamant. Doctorii au roit zece ore in jurul meu si mi-au facut zeci de analize. La tomograf, fiindca sunt foarte inalt, nu ima incapeau picioarele, asa ca am stat cu ele pe afara. Asta patesc si cu patul de spital, nu incap in el.”, a spus actorul glumind. 

Desemenea Jean Paler a primit repede incurajari din partea lui Mihai Constantinescu care imediat l-a telefonat. Acesta a incercat sa ii creasca moralul si a glumit pe seama intregii situatii : “Stai, Jenica, linistit, ca si eu m-am operat si acum merg pe picioarele mele”, a spus Mihai Constantinescu.  

blank