Showbiz, Stiri

Jean Paler face infarct numai in luna decembrie

Jean Paler face infarct numai in luna decembrie

Jean PalerActorul Jean Paler a suferit recent un minor infarct, de unde a iesit fara traume medicale. Acesta a concluzionat ca infarctul la el se produce, aparent, numai in luna decembrie.

Actorul Jean Paler a suferit recent un al treilea infarct, este fericit ca este in viata si ca poate sa isi vada de viata de zi cu zi ca un om normal. Totusi, Paler a observat ca toate infracturile pe care le-a suferit pana acum au avut loc un luna decembrie. 

“Eu eram pe duca, eram pe alt drum. Mos Nicolae mi-a adus un infarct. Am facut trei infarcturi, pe al 4-lea nu il mai apuc. Toate au fost in decembrie. La mine toate se intampla pe 7. Primul a fost in 2005. Nu am simtit nimic ca mi se intampla. Am simtit ca plec in 2005.”, povestete Jean Paler.

Actorul, pe de alta parte, nu a uitat si de cei care au fost alaturi de el in acele momente, mai ales de cei care nu au fost acolo.

“Va ajunge prietenia sa o vizitam la Antipa. Au fost oameni care ma asteptam sa ma caute si nu au facut-o. Prietenii m-au lasat la greu, dar eu nu ma dau batut. As fi plecat pe cealalta lume suparat ca nu mi-am luat ‘La revedere’ de la cei dragi.”, a mai spus Paler.