Showbiz, Stiri

Jean Paler este suparat ca a fost lasat singur la greu

Jean Paler a vazut cine ii este cu adevarat prieten si a inteles cine l-a lasat la greu

Jean PalerJean Paler a supravietuit trei infarcturi, iar acum isi duce fiecare zi savurand-o. Pe de alta parte este extrem de suparat pe faptul ca oameni pe care ii cunoaste de o viata s-au dat la fund atunci cand a avut nevoie doar de o vorba buna.

Jean Paler este acum in Sinaia si se simte extrem de singur. Acesta ii acuza pe cei care l-au dat uitarii, dar acuza si presa pentru faptul ca atunci cand a fost „leguma” au fost sa il filmeze.

„Absolut niciun actor cu care joc de peste 30 de ani pe scena nu m-a sunat sa ma intrebe de sanatate. M-au sunat prietenii mei, Mihai Constantinescu, Adrian Daminescu. Dupa 4 luni, saptamana trecuta am primit un telefon de la Romica Tociu. Am ramas blocat. S-a oferit sa ma ajute pentru ca nu o duc grozav cu banii. Gabi Dorobantu s-a oferit sa-mi faca de mancare si sa-mi aduca ceva. Eu sunt foarte, foarte singur aici la Sinaia. Nu mai eu stiu cum imi duc viata. E trist ca oamenii au devenit atat de caini, in situatia in care eram, cu picioarele aproape in groapa. Dacă trageam sa mor, sa ma filmeze asa leguma, cred ca dadea foarte bine la televizor. Acum cand m-am pus pe picioare, nu mai sunt interesant. E foarte dureros.”, a spus Jean Paler..

blank