Sport

JEAN PADUREANU BOLNAV GRAV, SARAC SI SINGUR!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

jean-padureanu-630x400

I se spunea Lordul, pentru eleganta hainelor imbracate si prestanta atitudinii sale. Din pacate, din Lordul de altadata a ramas doar povestea. „Prietenii” i-au intors spatele. L-au lasat singur si bolnav. Despre saracie nu vorbeste, este tot a lui!

Jean Padureanu a servit clubul Gloria Bistrita vreme de jumatate de secol. Din aceeasi cauza a ajuns sa faca puscarie. In celula, a cazut si s-a lovit grav la coloana. A fost eliberat si „dat” acasa din cauza numeroaselor afectiuni de care sufera.

„Diabet, inima, spondiloza!”, spune el. Alzheimer, soptesc apropiatii. Durerile la coloana sunt cele mai greu de suportat. Teoretic, boala se poate „repara” printr-o operatie, tocmai in America. Insa Lordul nu se gandeste la asa ceva. Si-a vandut apartamentul din Bucuresti pentru a-si sustine multele boli care-l tortureaza si nu vor sa plece.

Singur si uitat isi duce crucea. Jean Padureanu, zis Lordul, ramane o poveste pierduta intr-un apartament din Bistrita. Dar cine sa mai aiba, astazi, chef de povesti?

 

blank