Jason Momoa
Showbiz

Jason Momoa va fi liber: Starul a decis să divorteze

Jason Momoa (42 de ani) și Lisa Bonet (54 de ani) urmează să pună punct căsniciei, după 5 ani. Cei doi actori au făcut anunțul în social media, pe 12 ianuarie 2022.

„Noi toți am simțit presiunea și schimbările acestor timpuri tranformatoare…. Are loc o revoluție și familia noastră nu face excepție… Să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, împărtășim vestea familiei noastre.

Plecăm pe drumuri diferite din această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate”, au transmis Jason Mamoa și Lisa Bonet în anunțul comun.

Jason Momoa și Lisa Bonet au doi copii

Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după o relație de 17 ani. Cei doi actori au doi copii, în fața cărora și-au luat angajamentul că vor contribui așa cum se cuvine, în ciuda prăbușirii relației amoroase.

„Iubirea dintre noi continuă să existe și evoluează în feluri în care dorește să fie știută și iubită. Ne eliberm unul pe altul ca să fim cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru rămâne pentru această viață sacră și pentru copiii noștri”, au transmis Momoa și Bonet.

Lola, de 12 ani și Nakoa, de 10 ani sunt cei doi copii ai cuplului. De asemenea, Bonet este și mama actriței Zoe Kravitz, de 33 de ani, pe care o are din relația cu cântărețul Lenny Kravitz (57 de ani). Bonet și rockerul au fost împreună în perioada 1987-1993.

Cu o singură femeie s-ar mai fi iubit Momoa înainte de Bonet, actrița australiancă Simmone Mackinnon (48 de ani).